چارتکده
0

انواع نمودارهای فارکس کدامند؟

آشنایی با انواع نمودارهای فارکس

فارکس (مخفف ارز خارجی) به فرآیند خرید و فروش ارزهای مختلف در بازار ارز مربوط می شود. فارکس گاهی اوقات به عنوان “بازار ارز” یا “FX” نیز نامیده می شود.

در بازار بین المللی فارکس، سرمایه گذاران، سهامداران و خرده فروشان بر ارزش نسبی تبدیل یک ارز به ارز دیگر با خرید و معامله جفت ارز تاثیر می گذارند. معامله گران موفق فارکس از تغییرات ارزش بین ارزهای بین المللی مختلف با انتخاب دو ارز و پیش بینی افزایش ارزش در مقایسه با دیگری سود می برند.

نمودارهای فارکس می توانند برای ارائه تصویری از رفتار یا عملکرد یک ارز در طول زمان استفاده شوند. معامله گران اغلب از نمودارهای فارکس برای کمک به درک بهتر عملکرد گذشته استفاده کرده و سپس از این اطلاعات برای تصمیم گیری آگاهانه معاملات در آینده استفاده می کنند.

از آنجایی که نمودارهای فارکس روندهای صعودی و نزولی را در عملکرد ارز نشان می دهند، می توانند منبع مفیدی برای برنامه ریزی حرکت معاملاتی بعدی شما باشند.

 

 

 

◊ از کجا می توان به نمودارهای فارکس دسترسی داشت؟

اگر می خواهید تجارت فارکس را شروع کنید، به زودی به اهمیت ردیابی حرکات ارز پی خواهید برد. یکی از موثرترین راه‌ها برای دستیابی به این هدف استفاده از نرم‌افزار نمودار فارکس است.

گزینه های مختلف زیادی پیش رویتان وجود دارد، بنابراین مهم است که به دنبال گزینه ای باشید که با سطح مهارت و سبک تجارت شما مطابقت داشته باشد.

یکی از محبوب ترین راه حل های نرم افزار معاملات فارکس تریدینگ ویو ( TradingView) است. این نرم افزار یک راه حل اساسی رایگان ارائه می دهد که می تواند برای تجارت در هر بازاری مورد استفاده قرار گیرد. نرم افزار تریدینگ ویو مبتنی بر cloud-based است؛ بنابراین می توانید از هر دستگاهی به آن دسترسی داشته باشید.

نرم افزار TradingView به گونه ای طراحی شده است که نیازهای معامله گران جدید و با تجربه را به طور یکسان برآورده کند. همچنین گزینه‌های سفارشی‌سازی زیادی در آن وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که نیازهای شما را برآورده می‌کند. به طور مثال می‌توانید هشدارهایی را تنظیم کنید تا زمانی که جفت ارزهای مورد علاقه تان شروع به حرکت می‌کنند، مطلع شوید.

 

 

بیشتر بدانید:

ربات معامله گر چیست؟

لوریج در معاملات فارکس چطور عمل می کند؟

 

 

 

◊ نحوه خواندن نمودارهای فارکس به چه صورت است؟

نمودارهای فارکس می توانند به معامله گران کمک کنند تا الگوها را بشناسند، درکی از تعداد معامله گرانی که در بازار تجارت می کنند به دست آورند و مناطق حمایت و مقاومت را شناسایی کنند.

انتخاب یک بازه زمانی یکی از مهمترین جنبه های خواندن نمودارهای فارکس است. برای جابه‌جایی بین بازه‌های زمانی، می بایست نمودار را بزرگ‌نمایی کنید.

زمان در محور “x” و قیمت گذاری نرخ ارز در محور “y” نشان داده می شود. برای مشاهده داده های تاریخی، به سمت چپ نمودار حرکت کنید.

به عبارت ساده تر، یک روند نزولی را می توان با جستجوی خطی که از چپ به راست به سمت پایین حرکت می کند، شناسایی کرد؛ در حالی که یک روند صعودی با یک خط در حال حرکت به سمت بالا از چپ به راست نشان داده می شود.

 

چطور نموداری فارکس را بخوانیم
انتخاب یک بازه زمانی یکی از مهمترین جنبه های خواندن نمودارهای فارکس است.

 

 

◊ نمودارهای اصلی در معاملات فارکس کدامند؟

سه نمودار اصلی مورد استفاده در معاملات فارکس عبارتند از: نمودارهای خطی، میله ای و کندل استیک که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

 

بیشتر بدانید:

مقایسه متاتریدر و سی تریدر

چگونه به یک معامله گر پاره وقتموفق تبدیل شویم؟

 

 

 

1. نمودارهای خطی (Line Charts) فارکس چه نوع نمودارهایی هستند؟

نمودارهای خطی ساده ترین نوع نمودارها در فارکس هستند. بنابراین نقطه شروع خوبی برای معامله گران جدید به حساب می آیند. با این حال، آنها به اندازه برخی از انواع نمودارهای دیگر اطلاعات زیادی به شما ارائه نمی دهند.

نمودار خطی به سادگی یک خط بین یک قیمت بسته شدن به قیمت بعدی است. این می تواند به معامله گران احساس کلی نسبت به عملکرد یک جفت ارز را در یک بازه زمانی خاص بدهد.

 

 

 

 

2. نمودارهای میله ای (Bar Charts) کدامند و چه اطلاعاتی به ما می دهند؟

به نمودارهای میله ای گاهی اوقات نمودارهای OHLC (باز، زیاد، پایین، بسته) می گویند.

نمودار میله ای فارکس تا حدی اطلاعات بیشتری نسبت به نمودارهای خطی به معامله گران ارائه می دهد. آنها قیمت های بسته شدن را نشان می دهند؛ همچنین نشانه های پایین و بالای قیمت های شروع را نیز ارائه می دهند.

در داخل هر نوار، پایین ترین قسمت خط عمودی نشان دهنده کمترین قیمت معامله شده برای جفت ارز مشخص شده در یک بازه زمانی خاص است. به طور مشابه، بالاترین قسمت خط، بیشترین قیمت معامله شده را در همان بازه زمانی نشان می دهد.

هر یک از خطوط عمودی با دو خط افقی کوتاه تر برخورد دارند. در سمت چپ، قیمت شروع جفت ارز انتخابی در یک زمان خاص را نشان می دهد و در سمت راست قیمت بسته شدن جفت ارز را در همان زمان نشان می دهد.

 

 

 

3. نمودارهای کندل استیک (Candlestick Charts ) چه نوع نمودارهایی هستند؟

نمودار کندل استیک ریشه ژاپنی دارد و احتمالا مفیدترین نمودار از بین سه نوع نمودار اصلی تریدرینگ ویو است.

هنگام خواندن نمودار کندل استیک (شمع)، مهم است که ساختار اصلی آن را درک کنید. هر کندل نشان دهنده یک بازه زمانی است که این می تواند از یک دقیقه تا یک هفته کامل متغیر باشد.

 

نمودار کندل استیک در فارکس چیست
هر کندل نشان دهنده یک بازه زمانی است که این می تواند از یک دقیقه تا یک هفته کامل متغیر باشد.

 

صرف نظر از بازه زمانی، یک کندل نماد مقادیر زیر است:

1- قیمت شروع جفت ارز در ابتدای بازه زمانی انتخاب شده

2- قیمت بسته شدن معامله در پایان بازه زمانی انتخاب شده

3- اوج قیمت ارز در بازه زمانی انتخاب شده

4- کمترین قیمت ارز در بازه زمانی انتخاب شده

با توجه به قیمت باز و بسته شدن ارز، می توانید از کندل ها برای تصمیم گیری در مورد پایان یافتن یک معامله نزولی یا صعودی استفاده کنید. لازم به توضیح است که در معامله صعودی، قیمت پایانی بیشتر از قیمت افتتاحیه است و در معامله نزولی قیمت پایانی کمتر از قیمت شروع می باشد.

 

 

بیشتر بدانید:

مهمترین انواع آنالیزها در فارکس کدامند؟

آشنایی با پارامترهای اصلی معاملات در فارکس

 

در یک جمع بندی کلی می توان گفت:

برای هر معامله گر جدید، نمودارهای فارکس زمانی که برای اولین بار شروع به بررسی آنها می کنید، احتمالا بسیار سخت به نظر می رسند. یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید این است که زمانی را برای به دست آوردن درک خوبی از نحوه استفاده از محور قیمت و تایم برای کمک به جمع‌آوری داده‌های تاریخی و یادگیری نحوه استفاده از آن برای پیش‌بینی اتفاقات بعدی اختصاص دهید.

بسیاری از پلتفرم های معاملاتی گزینه ای برای باز کردن یک حساب آزمایشی ارائه می دهند که به شما امکان می دهد قبل از اینکه پول خود را در معرض خطر قرار دهید، بدون ریسک معامله کنید. این یک راه خوب برای تقویت دانش کلی شما در معاملات است و به خودتان زمان می دهید تا با نمودارهای فارکس آشنا شوید، الگوها را تفسیر کنید و بر اساس هر روندی که شناسایی می کنید عمل کنید.

با وبلاگ چارتکده همراه باشید تا در نوشتار بعدی به بررسی الگوهای چارت فارکس پرداخته و دید وسیع تری را به شما برای انجام معاملات تان ارائه دهیم.

 

 

 

انتهای مقاله/ آشنایی با نمودارهای فارکس و نحوه خواندن آنها

سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در سایت ثبت نام نموده و در بخش سفارشات، درخواست بات یا اندیکاتور مورد نظرتان را ثبت کنید.
چارتکده، وبسایت تخصصی الگوتریدینگ- chartkade.com

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.